Malzemeler:
👉🏻3 adet pancar
👉🏻1 adet portakal
👉🏻1 adet portakal kabuğu rendesi
👉🏻Kirte soğuk sıkım zeytinyağı 🫒
👉🏻Dereotu
👉🏻Peynir
👉🏻Ceviz
👉🏻Tuz
Hazırlanışı:
Pancarları fırın kağıdına sararak yumuşayana kadar bütün halinde fırında 1 saat pişirin. Soğuyunca kabuklarını soyun ve dilimleyin. Bir kaba alarak üzerine portakal kabuğu rendesi, portakal suyu, tuz, dereotu ve soğuk sıkım zeytinyağını gezdirerek marine edin. Servis için bir kaba alın ve üzerine peynir ve ceviz gezdirin. En son lezzetini arttırması için tekrardan zeytinyağı gezdirin. Afiyet olsun!
https://www.instagram.com/p/Cz53UB8I8Qx/